Instalatii electrice in Moldova

Instalatiile electrice ocupa un loc important pentru orice reparatie a casei, reparatiei apartamentului sau a oficiului. De la calitatea indeplinirii lucrarilor de constructie si reparatie va influenta tot functionalul incaperii.

Instalatiile electice este cel mai important pas pentru orice reparatie. Acest pas trebuie abordat cu mare seriozitate si atentie deosebita. De calitatea cablurilor si ctructura schemei electrice depinde confortul si siguranta casei Dvs. In plus, mai sunt importanti si factori: economia, eficienta si confortul de operare a dispozitivelor electrice. Din aceasta cauza specialistii nostri vor indeplini munca operativ si calitativ, tinind cont de toate preferintele Dvs.

Instalatiile electrice includ:
• Demontarea cablurilor;
• Montarea instalatiilor;
• Montarea prizelor si a intrerupatoarelor;
• Montarea panoului de distribuire a energiei;
• Conexiunea echipamentelor / dispozitivelor electrice.

De asemenea, Dvs puteti sa comandati o reparatie complexa a instalatiilor electrice «la cheie», ce va permita sa economisiti banii si timpul, deoarece echipa noastra de constructie va indeplini lucrarile de reparatie operativ si calitativ. Lucrarile sunt indeplinite datorita celor mai inovatoare echipamente si tehnologii, respectind toate normele de siguranta.

In timpul efectuarii lucrarilor de montare a instalatiilor electrice, preturile nu variaza, dar ramin constante, estimate de la bun inceput. Pentru a identifica suma necesara de bani pentru indeplinirea lucrarilor de reparatie, specialistii nostri vor compune o estimare, luind in calcul toate dorintele clientului.

Specialistii echipei noastre de constructie din Chisinau, vor indeplini lucraririle de constructie indiferent de dificultate, calitativ si grijuliu.

Iluminare:

Prize si intrerupatoare:

Instalatii electrice: