Decorarea peretilor

In prezent, in Moldova, decorarea peretilor cladirilor locative sau comerciale se bucura de un foarte mare succes, ce ne uimeste cu o fantezie de design unica. Un pas important pentru crearea unui interior unic — compunerea decorului pentru pereti. Specialistii companiei noastre au indeplinit o multimed de proiecte analogice, care la urma lor sunt toate individuale.

 

 

Buiucani, casa 5

Comanda reprezentata de client cuprindea lucrari de demontare a ferestrelor vechi, tencuielii vechi, reconstructia totala a balconului, anume tencuiala peretilor cu turnare de beton, grund, chit, nivelarea suprafetii peretilor, indreptarea pantelor la 90 de grade, instalarea noilor pachete de sticla izolatoare.

 

 

Grenoble 123

La inceputul saptaminii, am fost abordati de un client de pe strada Grenoble 123, care avea probleme
cu plafoanele pentru tavan, care au fost instalate gresit de o alta brigada de constructori. Aceste probleme au cauzat deformarea stratului exterior si a crapaturilor. Am avut ca comanda deformarea totala a stratului de tencuiala:

 

31 august, casa nr 59

La inceputul lunii, am primit o comanda de pe adresa 31 August, casa 59, care includea in sine demontarea tencuielii de pe pereti si tavanul casei, grunduirea tavanului si dregerea peretilor cu beton turnat, montarea farurilor de nivel, plasei pentru tencuiala.
Instalarea noilor obiecte sanitare.