Tavane din rigips

Astazi, exista o selectie larga si variata de finisare a tavanului. Daca mai inainte tavanul era varuit, vopsit si lipit cu tapete, iar acum finisarea tavanului depinde in intregime de posibilitatea Dvs financiara, precum si de imaginatia designului. Piata de constructii a Moldova,  ofera o mare varietate de materiale de constructie si tehnologii noi, datorita carora se poate de realizat orice idee.

Compania noastra ofera o gama larga de servicii de instalare a tavanelor:
• Montarea tavanului suspendat;
• Montarea tavanului extensibil;
• Montarea tavanelor de tip banda;
• Montarea tavanului din gips-carton cu multe niveluri.

Montarea tavanului suspendat.
Avantajul tavanului suspendat este ca el nu necesita o pregatire indelungata, dar si nu necesita nivelarea tavanului. De asemenea tavanul suspendat ascunde orice denivelare si creaza o izolare fonica excelenta. Specialistii nostri, vor monta tavanul suspendat rapid si calitativ in termenul indicat in contract, dar si va vor ajuta sa realizati placerile Dvs de design.
Montarea tavanului extensibil.
Tavanul extensibil o sa accentueze interior apartamentului Dvs, va crea o atmosfera placuta si unica.

Avantajele tavanului extensibil:
• Va vor proteja de inundatiile vecinilor de sus.
• Materialul este rezistent la foc.
• Creste spatiul vizual in incapere.
• Datorita tavanului extensibil se poate de realizat orice idee de design.
• Datorita tehnologiei sale, tavanul extensibil este montat repede, ce ofera un avantaj de finisare rapida.

Montarea tavanului extensibil trebuie sa fie efectuat de catre specialisti calificati, ce vor indeplini lucrul rapid, grijuliu si calitativ.

Montarea tavanelor de tip banda.
Tavanul de tip banda sunt universale si pot fi montate in orice tip de incapere, in depozite si institutii de invatamint, spitale, apartamente. Tavanul de tip banda este fabricat din metal, ce ofera avantajul de fiabilitate si durabilitate, dar si un termen indelungat de folosire. Panourile decorative cu o acoperire calitativa de asemenea vor tine o perioada indelungata de timp.

Montarea tavanului din gips-carton cu multe niveluri.
Gips-cartonul detine o multime de avantaje universale: ecologie, rezistenta la foc, rezistenta la umiditate, greutate redusa, pastrarea formei. Datorita tavanelor din gips-carton cu multe niveluri, este posibil realizarea oricarei idei de design, separarea incaperii in mai multe zone, folosirea formelor geometrice si multa altele.

Tavanul din rigips cu multe niveluri permite crearea suprafetelor cu colturile rotunjite, drepte sau ondulate, asociate cu alte obiecte de interier.

Doar la noi veti gasi cele mai mici preturi din Moldova pentru montarea tavanului din rigips si o indeplinire calitativa a cerintelor Dvs. Echipa noastra de specialisti calificati, cu cea mai mare placere va vor ajuta sa alegeti tipul potrivit de tavan si materiale necesare, care se va asocia cu interiorul incaperii Dvs.