Finisaj apartamente, oficii, cabane

Planuiti reparatia apartamentului in Moldova? Aveti nevoie de a efectua reparatia sau finisajul apartamentului intr-o perioada de timp eficient si redus? Atunci v-ati adresat acolo unde trebuie!

Echipa noastra de specialisti vor efectua orice tip de reparatie sau orice serviciu de finisaj in Chisinau: incepind cu o reparatie cosmetica si terminind cu reparatie complexa a apartamentelor la cheie. Toata brigada de mesteri calificati, sub supravegherea unui maistru vor fi la dispozitia Dvs. Noi vom efectua reparatia apartamentului la cheie calitativ, intr-un termen redus de timp la cele mai avantajoase preturi.

Domeniul serviciilor de finisaj a apartamentelor cuprinde:

Tencuiala peretilor si montarea podelei, finisajul paretilor, montarea plafoanelor suspendate, sau montarea gips-carton, incleierea tapetelor, vopsirea peretilor sau tencuiala decorativa, instalatii sanitare si instalatii electrice, montarea usilor si alte servicii.

Termenul de indeplinire a lucrarilor depinde de suprafata incaperii, volumul lucrarilor, dar si de materialele de constructie selectate. Deseori, reparatia dureaza de la citeva zile pina la o luna.

Serviciile de finisare a apartamentului — este un complex de servicii necesare pentru ca incaperea Dvs sa devina mai confortabila si calda.

Vezi lucrarile noastre / apeleaza specialistul pentru calculul compozitiei si costului serviciilor necesare.