Lucrul cu gresie si faianta in Chisinau

Lucrul cu gresia si faianta este un component principal al procesului de finisare a incaperii. In procesul de reparatie a apartamentului, oficiilor, cabanelor, gresia si faianta sunt niste materiale de neinlocuit.

Gresia are o multime de avantaje: detine calitati excelente decorative, este rezistanta la umeditate, este durabila, se curata si se spala usor, toate aceste avantaje dau posibilitatea de crearea unui design placut a interiorului incaperii Dvs.

Lucrul cu gresia si faianta este responsabil si necesita un profesionalism inalt.

Echipa de constructie  EUROREMONT, ofera servicii de montare a gresiei, ce includ urmatorul complex: pregatirea suprafetei, montarea faiantei pe perete, montarea gresiei pentru podea. Noi indeplinim lucrarile de montare a gresiei «la cheie» pentru case, apartamente, oficii, etc. Lucrarile sunt indeplinite la un nivel inalt de catre specialistii nostri calificati, de asemenea lucrarile vor fi finisate intr-o durata de timp redusa.

Pretul lucrarilor de montare a gresiei si faiantei depinde de volumul lucrarilor si dificultatea acestora. Iar termenul de indeplinire a lucrarilor este negociat in prealabil, insa ele pot fi majorate in dependenta de dificultate sau dorintele clientului.

Lucrul cu noi este simpu si placut, doar cu noi veti obtine o placere de la lucrarile finisate.