Tavane extensibile în apartamente.

Pentru nimeni nu e secret , ca în cele din urmă majoritatea proprietarilor în procesul reparației instalează tavane extensibile,deoarece acestea oferă o ocazie excelentă la proiectarea interiorului în diverse stiluri. Tavanele extensibile au proprietăți de exploatare calitative și perforamante, deasemenea, un factor important este că obținem efectul mult dorit, despre care vom vorbi puțin mai jos. Comoditatea și multifuncționalitatea tavanelor extensibile, ne permite utilizarea lor nu numai în spații locuibile, ele sunt des folosite în birouri, restaurante, centre culturale, instituții de învățămînt și sănătate, chiar și la bazine. Ele au certificate de igienă și de incendiu,care corespund tuturor standartelor Europene.

Alegerea Cabinei de duș. Sfaturi practice.

Destul de recent pe piață — cabinele de duș. Și merită apreciat faptul că într-o perioadă destul de scurtă de timp ei au cîștigat popularitatea în rîndul consumatorilor. Deși, ar trebui acordată atenția la, faptul că cabinele de duș în majoritatea țărilor străine , nu constituie o înlocuire a băii ba din potrivă un complement al său. Dar în majoritatea apartamentelor moldovenești, unde nu fiecare persoană are un un spațiu mare pentru baie instalarea cabinei de duș și a băii din păcate nu este posibilă. Datorită acestui fapt, destul de puține proprietari decid pentru a elibera spațiu, și anume înlocuirea cabină de duș baie.Datorită acestui fapt, destul de mulți proprietari decid să elibereze spațiul adăugător, și anume înlocuind baia cu cabină de duș. Desigur că în acest caz să iai o baie fierbinte nu vei mai avea ocazia, dar și cabina de duș are foarte multe avantaje (posibilitatea de a face un duș, să eliberăm spațiul util) și nu trebuie să uităm și de diferitele funcții și destine a cabinelor de duș moderne( duș cu masaj, baie cu aburi, etc).

Plaster din marmură — cum să prelucrezi ideal pereții coridorului.

În mediul materialelor de prelucrare din zi în zi tot mai multă popularitate i se datorează materialului cu efect de fărîmituri de marmură. Cînd apare întrebarea: ce să aplicăm pe tot spațiul coridorului , multe persoane dau nu doar un răspuns corect — încleierea tapetelor, vopsirea. Și fiecare răspuns va fi corect, dar totuși cel mai corect răspuns după foarte multe dezbateri a specialiștilor este — aplicarea plasterului din marmură, care are o varietate de tencuieli decorative. Aceasta vă va ajuta să evitați urmele care nu se șterg de pe pereții dumneavoastră, apariția zgîrieturilor și etc.

Plasterul din marmură — este un material cu ajutorul cărui se prelucrează, după exterior amintește prelucrare cu marmură, dar merită să marcăm, că datorită elasticității sale și a plasticității, semnificativ face lucru și aplicarea lui pe suprafața pereților mai simplă. Datorită varietății texturii , acesta poate fi aplicat cu ușurință la prelucrarea atît a pereților interni cît și a pereților externi.

Sfat pentru decorarea corectă a apartamentului chiar în procesul reparației .Din punctul de vedere a designerului

Opinia celor din jur despre proprietar se face în majoritatea cazurilor pe baza stării în care se află casa lui, anume decorul interiorului, designul casei, ne vorbește despre gustul proprietarului. Problema e în ceea că, majoritatea avînd idei foarte bune , se confruntă cu problema că nu știu cum să le aplice dar mai ales să ia în considerare cele mai mici detalii. În ambele cazuri vă va putea ajuta designerul profesional, care făra efort poate inventa un decor stilat, profesional și modern al spațiului unde locuiți, deasemenea sarcina lui va fi și funcționalitatea acestui decor.

Pregatirea podelei pentru gresie sau laminat. Pretul si tehnologia de montare

Cumparind un apartament in Chisinau, clientii nostri de multe ori se confrunta cu probleme de nivelarea podelei. Cum sa pregatesti podeaua pentru gresie sau laminat? La aceste si alte intrebari vom incerca sa raspundem.

Reparatia baiei — caracteristici si preturi

Reparatie camerei de baie in Chisinau — unul dintre cele mai scumpe si grele procese pentru reparatia apartamentului. Cu toate acestea, aranjarea exacta a gresiei si instalarea calitativa a instalatiilor sanitare vor bucura ochii clietilor. Preturile pentru reparatia camerei de baie incep de la 2000 lei si ajung pina la 10 000 lei, in dependenta de suprafata si dificultatea lucrarilor.