Reparatia baiei — caracteristici si preturi

Reparatie camerei de baie in Chisinau — unul dintre cele mai scumpe si grele procese pentru reparatia apartamentului. Cu toate acestea, aranjarea exacta a gresiei si instalarea calitativa a instalatiilor sanitare vor bucura ochii clietilor. Preturile pentru reparatia camerei de baie incep de la 2000 lei si ajung pina la 10 000 lei, in dependenta de suprafata si dificultatea lucrarilor.

Pretul materialelor de constructie, incepe de la 3500 lei. Unde se termina acest pret — este dificil de prezis, aici totul depinde de Dvs. Specialistii nostri va vor sfatui, ca materiale este mai bine de folosit, pentru ca baia sa fie calitativa.

1) Demontarea instalatiei sanitare si a gresiei vechi. In casele vechi, in loc de nivelarea peretilor se aplicau placile de ardezie. Aceste placi prezinta niste placi subtiri care pot infrumuseta sau sa se aplice pe ele gresia si faianta. In momentul de fata, pentru a mari spatiul baiei, se inlatura aceste placi cistigind un spatiu de 7-10 cm pentru orice perete.

2) Dupa eliminarea paravanelor si instalarea noilor paravene este corect de a se ocupa cu instalarea echipamentului sanitar. Mai intii de toate trebuie apelat specialistul pentru a prevedea pericolele ce se pot intimpla. Acest serviciu este cu plata si cosnta i jurul la 500 de lei. De asemenea este necesar de schimbat robinetele canalelor de apa rece si fierbinte si de canalizare, pentru ca dupa montarea noilor tevi sa nu fie scurgeri de apa neprevazute.

3) Dupa montarea robinetelor, se monteaza contoarele de apa (apometre), ce sunt sigilate de organizatii specializate, mai apoi se monteaza blocul central de tevi, de la care porneste orice teava pentru toaleta, chiuveta, cada de baie.