Reparatie in baie de la EUROREMONT.MD

Reparatia in baie este un proces important pentru actualizarea apartamentului. Instalatii sanitare, hidroizolarea suprafetei, montarea podelei, acoperirea peretilor si instalarea echipamentului sanitar – toate aceste lucrari necesita o echipa de profesionisti in domeniul constructiei.

Instalatiile sanitare in Moldova este o indreptare a echipei noastre in domeniul constructiei. Specialistii nostri cu experienta vor realiza toate ideiile Dvs, va vom ajuta sa creati un interior de neuitat in baie, dar si vom inlocui toate instalatiile sanitare vechi.

Echipa noastra de constructie ofera clientilor din Chisinau:

  • Specialisti si mesteri calificati
  • Materiale de constructie de calitate superioara
  • Preturi mici pentru instalatiile sanitare in Moldova
  • Servicii si lucrari de reparatie indeplinite calitativ
  • Abordare individuala pentru fiecare proiect
  • Raportarea lucrarilor indeplinite

Inainte de reparatie este necesar de a intocmi un design – planul reparatiei in baie. Din ce cauza este necesar?

Datorita acestui plan, nu doar veti ajunge la rezultatul final, dar si veti putea economisi si ignora greselile, care pot aparea in timpul reparatiei apartamentului. Datorita unui calcul planuit, lucrarile de constructie pot fi efectuate intr-o perioada redusa de timp. Designerii impreuna cu proiectantii va vor ajuta cu placere si vor crea o atmosfera confortabila in camera de baie.

Pretul reparatiei camerei de baie la cheie depinde de obiective, de tipurile de servicii si de termenul stabilit de indeplinire a comenzii.

Echipa noastra de constructie va garanteaza o reparatie de calitate superioara, care va va proteja de problemele neplacute ale instalatiilor sanitare si va proteja casa Dvs de umezeala si mucegai.

Lucrul cu noi nu e doar simplu, dar si profitabil!

Exemplu de lucru 1:

Exemplu de lucru 2:

Exemplu de lucru 3:

Exemplu de lucru 4:

Exemplu de lucru 5:

Exemplu de lucru 6: