Instalatii sanitare in Moldova

Echipa noastra de constructie ofera un spectru de servicii de reparatie a apartamentului in Moldova in domeniul instalatiilor sanitare.

Instalatiile sanitare instalate corect, va vor vervi pentru o multime de ani. Chiar si echipamentul sanitar calitativ poate sa va creeze incomoditati si probleme: in primul rind incomoditatile mici, urmate de problemele serioase. Ca sa evitati aceste probleme, trebuie sa va adresati doar specialistilor calificati cu experienta.

Echipa noastra este compusa doar din specialisti calificati, ce cunosc bine domeniul constructiei. De asemenea noi garantam calitatea lucrarlor instalatiilor sanitare.

Instalatiile sanitare includ:
• Inlocuirea radiatoarelor;
• Instalarea apei calde si reci;
• Instalarea suporturilor de uscare a prosopului, robinete, supape, contoarelor de apa (apometre);
• Instalarea cadei de baie, cabinei, jacuzzi, bideu, toaleta;
• Conectarea masinei de spalat vase si a masinei de spalat;
• Instalarea conductelor de canalizare si altele.

Mesterii nostri cu experienta folosesc in procesul de reparatie doar echipamente si instrumente de calitate superioara. Vom indeplini planuirea comunicatiei (demonatrea si inlocuirea conductelor) inbinind in acest proces toate preferintele clientului.

La noi lucreaza doar profesionisti ce cunosc bine domeniul constructiei, ce pot indeplini cu usurinta inlocuirea instalatiei sanitare, montarea instalatiilor sanitare, inlocuirea conductelor sanitare.

Doar datorina noua, va veti simti in siguranta si confortabil, noi garantam o calitate superioara pentru toate lucrarile indeplinite de noi.