Apelarea unui electrician la domiciliu sau în oficiu

electric-150x150

Specialist – electricianul companiei  «Euroremont» va rezolva orice probleme legate de cablajul electric.

Electricianul nostru  va îndeplini lucrări de oric complexitate și cu ușurință se va isprăvi cu astfel de lucrări cum ar fi fi înlocuirea de cabluri, echipament, reparatii de prize și întrerupătoare, conexiunea echipamentelor electrice. Și, de asemenea electrician nostru atîrnă candelabre sau lampe, va întinde cablu telefonic.

Chemarea unui electrician în Chișinău, atît  în timpul săptămînii cît și în weekend. Suntem gata să venim la dumneavoastră, în orice moment convenabil pentru dumneavoastră. Pe site-ul nostru puteți completa o cerere sau să sunați la numărul de telefon +373 78-223-979.

În serviciile unui electrician se includ înlocuirea totală sau parțială a instalațiilor electrice în apartamente, case și birouri.

  • Reparația cablurilor electrice
  • Înlocuirea cablurilor electrice
  • Instalarea de iluminat
  • Transferarea prizelor
  • Cablarea în case pe teren
  • Cablarea în apartamente
  • Diagnosticare

Dacă ați început reparații în apartament, mai întîi este necesar a apela un electrician pentru consultație privind starea cablajului, după care puteți începe lucrările.

Electricianul vă va ajuta și vă va sfătui unde puteți instala prize și întrerupătoare, unde este mai bine să instalați echipamente tehnice.

Puteți comanda oricînd serviciile unui electrician la domiciliu în orice moment convenabil pentru dumneavoastră. De asemenea puteți apela un instalator la domiciliu. Posibil să aveți nevoie de serviciile unui dulgher sau unui tencuitor, de asemenea puteți comanda serviciile lor la domiciliu.

Sunați-ne — suntem întotdeauna bucuroși să vă ajutăm!