Serviciile unui dulgher în Chișinău

1-150x150

Până în prezent, abundența de materiale de constructii moderne, produse eco din lemn natural, estetica impecabilă,  textura bogată și frumusețe naturală.

De aceea serviciile unui dulgher în Chișinău, desigur, sunt în mare cerere, dar de a găsi un dulgher bun în Moldova este foarte dificil. Oferim o gamă largă de servicii, cum ar fi serviciile de un tâmplar care va putea face față  cu orice întrebări legate de reparații, asamblare sau instalarea construcțiilor din lemn.  Dulgherul nostru va întoarce la dumneavoastră acasă ordinea perfectă și confort.

Dulgherul profesional  în Moldova al companiei noastre, posedă  o experienta bogată, utilizează doar cele mai noi și moderne echipamente, precum și numai materiale de calitate înaltă.

Serviciile dulgherului:

  • Înlocuirea și instalarea lăcatelor, balamalelor, mînerilor ușilor
  • Instalarea sau repararea  ferestrelor și usilor
  • Montare parchet, laminat și strat din plută
  • Repararea suprafețelor din lemn

 

A apela un dulgher în Chișinău, acum este ușor și simplu! Trebuie doar să depuneți o cerere pe site-ul nostru sau să sunați la numărul de telefon indicat pe site.

De asemenea  puteți chema la domiciliu specialist în instalațiile gaz, să comandați serviciile unui tencuitor profesionist în Moldova, sau să chemați un electrician la domiciliu.